ThemeTalk

ThemeTalk #044 – Vogel Rok vliegt weer & Disney heeft nieuws

Aflevering #044 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Vogel Rok is weer open! De Efteling heropende de achtbaan eerder dan verwacht na een wekenlange onderhoudsbeurt. Wat is er veranderd? Thomas maakte een ritje en doet verslag.

Maurice plant een trip naar Hong Kong Disneyland Resort en Shanghai Disney Resort. Hij loopt tegen een aantal obstakels aan in zijn voorbereidingen. Waarom kan hij bijvoorbeeld nog geen hotelkamer reserveren in Hong Kong? We mogen meegenieten van zijn voorpret.

Verder in deze ThemeTalk: veel Disney-nieuws over onder andere Star Wars-attracties en de Guardians of the Galaxy-achtbaan in EPCOT, meer speculaties over de heropening van Phantom Manor in Disneyland Paris en discussie over een wilde protestactie in Frankrijk.

Zie ook: