ThemeTalk

ThemeTalk #065 – Twee oude tuffers praten over pretparken. Toet, toet!

Aflevering #065 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. Deze week wordt Maurice vervangen door Wessel Wit van Looopings.

Walibi Holland is weer een populair gespreksonderwerp onder pretparkfans. Hoe komt dat? Wessel merkt op dat er veranderingen zijn binnen het bedrijf. Een nieuwe marketingbaas en een nieuwe doelgroep. Wat gaat dit voor liefhebbers betekenen?

In de Efteling ging de Oude Tufferbaan weer open voor het publiek. Wat zijn de grote veranderingen? Thomas en Wessel nemen ze door.

Verder in deze aflevering: protesten bij Universal, personeelstekorten in pretparken, nieuws over Phantasialand, Hellendoorn, Villa Volta en Disneyland in Californië.

Zie ook: