ThemeTalk

Kijken: Fantasmic! uitgevoerd vanuit huis door cast members

Medewerkers van Disney’s Hollywood Studios in Florida hebben nu, net als wij Nederlandse pretparkfans, niks te doen. Walt Disney World is tot nader order gesloten en in het park liggen veel constructie- en onderhoudswerkzaamheden door strenge regels stil. Een clubje operationele cast members, die normaal bij de show Fantasmic! werken, proberen er daarom online het beste van te maken.

Deze groep medewerkers zijn volgens Attractions Magazine studenten van het Disney College Program, die eind vorig jaar zijn begonnen bij het park. Zij moesten halverwege maart hun stage voortijdig afbreken en zijn weer thuis. Tijdens hun stage waren zij de cast members die avond aan avond het Hollywood Hills Amphitheater vullen met duizenden bezoekers. Zo controleren zij de Fastpass+-ingang en zorgen ze ervoor dat iedere plek in het theater gebruikt wordt.

Met de show-audio, thuiskostuums en een hele berg fantasie wist dit clubje de show na te maken. Vanuit huis. Zo brengen ze zelfs na hun stage nog wat magie de wereld in. Wij hebben er van genoten!

Zie ook: