ThemeTalk

ThemeTalk #147 – Kleine boodschappen in pretparkland

Aflevering #147 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In de Efteling opende afgelopen week een supermarkt van SPAR. Reden genoeg voor Thomas om in deze aflevering een blik triviale feitjes over die supermarktketen open te trekken. En, is een supermarkt in de Efteling niet ook na corona nog een optie?

Achtbaanbouwer Mack onthulde een ‘hybride achtbaantrein’. Sommige zitjes zijn spinning en draaien rond, anderen zijn statisch en kijken vooruit. In deze aflevering meer over spinning-achtbanen en blikken we vooruit op de nieuwe variant die gebouwd wordt in Plopsaland De Panne.

Verder in deze ThemeTalk: antwoorden op vragen van luisteraars, dromen over een vakantie in Orlando, de reserveringshel voor Rise of the Resistance, een afgrijselijk tramstation in Disneyland Paris en een update over het kasteel in Parijs.

Zie ook: