ThemeTalk

ThemeTalk 148 – Het Efteling-vuurtje dooft uit, Movie Park Germany geeft gas!

Movie Park Studios

Aflevering #148 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Movie Park Germany maakte afgelopen week meer bekend over de nieuwe achtbaan die het park in 2021 opent. De nieuwe ride Movie Park Studios wordt een ‘multi dimension coaster’ waarin je volgens het park ‘Hollywood wordt ingezogen’ en je eigen filmverhaal beleeft. Thomas en Maurice analyseren de laatste ontwikkelingen.

De Efteling kreeg het er flink van langs in de media afgelopen week. Er kwam forse kritiek op de drukte in het park de laatste tijd. Terwijl in Nederland de coronabesmettingen oplopen en de horeca nog steeds gesloten moet blijven, ontving de Efteling wil ruim 11.000 gasten. Thomas volgde de zaak op de voet en doet verslag.

Universal Studios Japan maakte bekend wanneer Super Nintendo World haar deuren opent. Het nieuwe themagebied rondom onder andere Super Mario is vanaf begin februari te bezoeken. Ook konden we eindelijk zien hoe de twee attracties in het gebied eruit zien. In deze aflevering alle details.

Verder in deze ThemeTalk: De Mol in virtual reality, vaccinaties en pretparken, originele Disney-attracties, de SPAR en Flitsmeister.

Zie ook: