ThemeTalk

ThemeTalk #168 – Groetjes uit Efteling Bosrijk

Aflevering #168 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas bracht dit weekend een aantal dagen door op vakantiepark Bosrijk van de Efteling. Maurice kwam gezellig op bezoek om de podcast op te nemen. Vanaf het terras voor het huisje namen de heren op anderhalve meter afstand het laatste pretparknieuws door.

Dat pretparknieuws kwam deze week van de andere kant van de wereld: in Californië heropende Disneyland. Het originele Disney-park was vanwege de corona-pandemie meer dan een jaar gesloten. De bekende Sneeuwwitje-darkride in het park heeft een flinke upgrade gekregen en andere attracties kregen een likje verf. De heren nemen alle nieuwheden door.

Ook uit de Wereld van de Efteling kwam deze week nieuws: de bouw van Bäckerei Krümel is in volle gang. Het park deelde een foto van een houten geraamte dat al overeind staat en nieuwe zogeheten ‘concept arts’ van het nieuwe horecapunt naar Max en Moritz. Ook ontdekte Thomas een nieuwigheid op de PIN-automaten in de Efteling.

Verder in deze ThemeTalk: een ode aan Bosrijk-huisjes, Orlando versus Anaheim, vogeltjes en de toekomst van Toverland.

Zie ook: