ThemeTalk

ThemeTalk #188 – Halloween in Hellendoorn (en een primeur)

Aflevering #188 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas en Maurice bezochten afgelopen weekend Heksendoorn en Screams in Avonturenpark Hellendoorn. Het was een dag vol Halloween-avonturen, in deze aflevering een uitgebreid verslag én een primeur. (En veel geschreeuw van Thomas.)

De anderhalvemetersamenleving is al een tijdje voorbij en dat is nu ook in de pretparken te zien. Zo haalde de Efteling op veel plekken in het park de spatschermen en roodwitte stickers weg. Ook in Disneyland Parijs komt langzaam een einde aan corona, daar keert eind dit jaar ook de grote avondshow weer terug. In deze aflevering alles op een rij.

Verder in deze ThemeTalk: Thomas bezocht Movie Park Germany, meer Halloween-verhalen uit de andere parken en bijbetalen voor spookhuizen.

Zie ook: