ThemeTalk

ThemeTalk #257 – De lelijkste pretparkpoppen die je ooit hebt gezien

Aflevering #257 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice bezocht afgelopen periode ScareMe, een Halloween-event in de buurt van Almere. Hij was erg onder de indruk van de spookhuizen en zelfs een ‘mini-darkride’ die er was opgetuigd. Veel van de vrijwilligers bij het evenement werken straks tijdens het Halloween-seizoen weer in de pretparken. Voor Maurice een mooie tijd om het spinnenwebben-, kettingzaag-, nepbloed- en pompoenenseizoen te openen.

Thomas bezocht de Efteling en stond stil bij de Magische Klok. Niet de YouTube-serie, maar het sprookje op het Herautenplein. Dat sprookje is niet al te lang geleden helemaal opgeknapt.

Ook stonden de heren stil bij de IAAPA Expo Europe, de beurs voor bedrijven actief in de pretpark industrie. Dit jaar is de Europese variant in Wenen. Veel nieuws kwam er niet vanaf. Wel kon er weer smakelijk gelachen worden om hele lelijke poppen.

Verder in deze ThemeTalk: opnemen in je auto, lege batterijen in je Apple AirPods,vuurwerkpontons in Walt Disney World, gejatte concepten in Walibi Holland en gave Efteling-truien.

Zie ook: