ThemeTalk

#275 – Binnenkijken bij Danse Macabre & flink bos hout voor de deur bij Doornroosje

Aflevering #275 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Pretparksite Looopings onthulde deze week het interieur van de nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre met uitgelekte foto’s. De buitenkant kan al lange tijd op veel applaus rekenen van Thomas en Maurice, de nog in aanbouw zijnde binnenkant krijgt nu al een staande ovatie. In deze aflevering een analyse.

Thomas bezocht de Efteling en zag daar met zijn eigen ogen hoe Doornroosje er bij lag. Er was nogal wat te doen om het recent gerenoveerde sprookje. Wat was er nou aan de hand met haar borstomvang? In deze aflevering een analyse van iets wat toch écht géén 1 aprilgrap was. Toch waren pretparken weer volop in de weer met grapjes op die beruchte datum, de heren zetten er een paar op een rij.

Ook in deze ThemeTalk: Walibi Holland heeft een themagebied onder handen genomen. Uiteraard is het weer lelijk. Drievliet heeft een nieuwe eigenaar, Thomas en Maurice voorspellen een gouden toekomst. Ook komt een ode aan dönerkebap voorbij en blikt Maurice vooruit op de Toverland Escape Experience.

Zie ook: