ThemeTalk

ThemeTalk #035 – Première in de Efteling, verdachte zaken in Bobbejaanland & meningen over Orlando

Aflevering #035 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice is terug van een vakantie in Orlando, hij doet uitgebreid verslag van zijn hoogte- en dieptepunten. Bobbejaanland bleef dit weekend een dag dicht na een verdachte situatie. Wat was er aan de hand? De heren speculeren er op los.

In de Efteling ging de nieuwe theatershow Caro in première. Luisteraar Kevin was erbij en stuurde een recensie in. Verder beklaagt Thomas zich nog maar eens over de drukte in de Efteling en de Boarding Pass.

Verder in ThemeTalk #035: houten achtbaan Gwazi in Busch Gardens Tampa krijgt een ‘retrack’, de avondshow in Epcot wordt volgend jaar vervangen en Europa-Park is niet tevreden over de achtbaan Eurosat – CanCan Coaster.

Zie ook: