ThemeTalk

ThemeTalk #054 – Aardappeltwisters, uitkoopdagen, eendagstickets & donaties

Aflevering #054 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling speelde weer eens gastheer voor een aantal grote bedrijven. Maar, gaat dat niet ten koste van de beleving van betalende bezoekers? Maurice en Thomas gaan in discussie. De heren waren het wél eens over de kwaliteit van een bepaalde pretparksnack, die van De Eigenheymer.

Het lijkt erop dat Walt Disney World het gasten steeds moeilijker wil maken om een ticket te kopen voor één dag. Op de site van het resort word je bijna gedwongen om een ticket voor twee dagen of meer te kopen. Waarom doen ze dat? De heren speculeren er op los.

Verder in deze ThemeTalk: een review van Disneyland Paris, vragen over de bezoekersaantallen van Walibi en een paar huishoudelijke mededelingen over ThemeTalk.

Zie ook: