ThemeTalk

ThemeTalk #075 – Het dondert en het bliksemt en het regent meters Laafse Lurk

Aflevering #075 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Veilig verscholen van de regen en het onweer laten Thomas en Maurice heel wat pretparkzaken de revue passeren. Een aantal luisteraars beklagen zich bij ThemeTalk over het beleid bij onweer van een aantal pretparken. Alle attracties dicht bij één flits, is dat niet wat overdreven? En zou je compensatie moeten krijgen als een dagje pretpark verziekt wordt door extreem slecht weer?

Verder in deze aflevering: Thomas deelt een tip hoe je goedkoop aan pretparktickets kan kopen, de eerste onride van Fury in Bobbejaanland maakt de heren enthousiast, twee dagen nonstop in de Condor in Walibi Holland, Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure en antwoorden op vragen van luisteraars.

Zie ook: