ThemeTalk

ThemeTalk #087 – Vernieuwde Tower of Terror, wespen in Walibi & bouwhekken in de Efteling

Aflevering #087 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disneyland Paris gaf een persconferentie waarin meer bekend werd gemaakt over de toekomst van het resort. Zo werd een concept art onthuld van het toekomstige Frozen-themagebied. Ook werd aangekondigd dat The Twilight Zone Tower of Terror nog deze maand wordt uitgerust met drie nieuwe verhaallijnen. Onder het mom van ‘A New Dimension of Chills’ krijgt de vrijeval-ride een opfrisbeurt. Een uitgebreide analyse van Thomas en Maurice.

Maurice bracht afgelopen week een bezoek aan Walibi Holland. Hij werd begroet door een leger van wespen. Die beesten gooiden de hele dag door roet in het eten. Thomas bracht een bezoek aan de Efteling, daar geen overlast van wespen, maar wel tranen om de Bob en een verschenen bouwschutting.

Thomas gaat binnenkort (weer) naar Orlando in Florida. Hij vroeg zich in eerdere afleveringen af of hij wel naar Discovery Cove moest gaan. In dat zwem- en dierenpark kan je zwemmen met dolfijnen. Is dat wel oké? Een luisteraar van ThemeTalk doet uitgebreid verslag.

Verder in deze aflevering: slecht ingerichte achtbaanstations, een verslag uit het Duitse Freizeitpark Plohn en de uitbreiding van Polles Keuken in de Efteling.

Zie ook: