ThemeTalk

ThemeTalk #088 – Spooktochten, prijsstijgingen & Galaxy’s Edge

Aflevering #088 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In de mailbox van ThemeTalk deze week twee reviews van Star Wars: Galaxy’s Edge. De één bezocht de variant in Orlando, de ander in Anaheim. Is het nou een geslaagd themagebied of niet? Thomas en Maurice laten de luisteraar aan het woord.

Maurice zat afgelopen week in een bootje in een tunnel onder ‘s-Hertogenbosch en beleefde daar zowaar iets wat in een pretpark niet zou misstaan. Hij geeft tips. Ook bezocht Maurice de achtste editie van Scare Me in Almere. Bij dat griezelevenement zijn veel Halloween-acteurs uit pretparken betrokken. Hij doet verslag.

Thomas doet niet vaak moeilijk over hoge prijzen in pretparken, maar volgens hem in Disney deze keer echt te ver gegaan. In Amerika is de prijs voor een toetjes-arrangement tijdens een vuurwerkshow weer flink verhoogd. Wie wil dit soort hoge prijzen nog betalen?

Verder in deze aflevering: pretparkbeurs EAS in Parijs, Hyves, Nederlandstalige filmpjes van Disneyland Paris én Disney+.

Zie ook: