ThemeTalk

ThemeTalk #138 – Halloween staat voor de deur & andere enge verhalen

Aflevering #138 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Toverland heeft meer bekend gemaakt over de Halloween Nights dit jaar. Ondanks de strenge coronaregels gaan de avonden toch door. Sterker nog, Toverland heeft dit jaar meer Halloween-avonden dan Walibi Holland. Maurice en Thomas nemen door wat er op het programma staat.

Goed nieuws voor abonnementhouders van de Efteling: je kan je pasje weer gebruiken voor korting en gratis toegang bij andere parken. Maar, nog niet alle parken hebben de samenwerking met de Efteling weer opgepakt. In deze aflevering alle parken op een rijtje.

Movie Park Germany opent volgend jaar een nieuwe indoor-achtbaan. Het gaat om een ‘multi dimension coaster’ van achtbaanleverancier Intamin. Wat voor thema krijgt de baan? Thomas en Maurice speculeren er op los.

Verder in deze aflevering: armoede in Florida, de Kijkwijzer voor pretparken & haat-liefde voor Apple.

Zie ook: