ThemeTalk

ThemeTalk #142 – Aquanura met een zachte G

Aflevering #142 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Een leuke nieuwigheid in de Efteling vanaf vandaag: watershow Aquanura draait nu in een variant met hits van zanger Guus Meeuwis. Thomas en Maurice mochten bij de première aanwezig zijn, een uitgelezen kans om ook weer eens wat vragen te stellen aan mensen van de Efteling.

‘We hebben het afgelopen jaar al zo veel uitgesteld, we kunnen het leven niet blijven uitstellen’, zegt Fons Jurgens, directeur van de Efteling. Hij vertelt in deze aflevering dat het park alles op alles zet om open te kunnen blijven tijdens een nieuwe coronagolf.

Verder in deze ThemeTalk: Universal sluit een waterpark, een Rookburgh-weggeefactie, mondkapjes in pretparken en een Efteling-onderzoek.

Zie ook: