ThemeTalk

ThemeTalk #162 – Lockdownland, Frank Lammers Cinematic Universe & De Anton Pieck-film

Aflevering #162 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het gaat langer duren voordat de pretparken in Nederland weer open kunnen. Voorlopig ziet de Nederlandse regering geen ruimte voor versoepelingen waar de parken in passen. Wanneer dan wel? En hoe gaat de rest van het pretparkseizoen 2021 er uit zien? Maurice en Thomas blikken vooruit. Ook staan ze stil bij de Belgische parken en de Keukenhof in Nederland die ondanks grootse plannen toch niet open mogen.

Disneyland in Californië gaat weer open. Het resort is van plan om vanaf 30 april weer gasten te ontvangen. In deze aflevering hoor je wat het betekent dat de ‘moeder aller pretparken’ weer opent. En waarom 30 april een bijzondere datum is, voor Maurice, Thomas en Johan Vlemmix.

Walibi Belgium bouwt stug door aan de nieuwe megacoaster Kondaa, straks de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux. Abonnementhouders van het park konden bij de kassa afgelopen week alvast hun pasje voor komend seizoen ophalen en konden het niet laten om ook wat foto’s te maken van de nieuwe attractie. In deze aflevering een analyse van de foto’s.

Verder in deze ThemeTalk: Johan Vlemmix, Frank Lammers, Johan Vlemmix, Anton Pieck, Johan Vlemmix, koningin Juliana, Johan Vlemmix, Fons Jurgens en Johan Vlemmix.

Zie ook: