ThemeTalk

ThemeTalk #165 – Pretparkseizoen 2021 is eindelijk begonnen!

Balagos, Hellendoorn

Aflevering #165 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. Deze week wordt Maurice vervangen door Mark Versteden, bekend van de Wie Is De Mol-podcast Trust Nobody!

Avonturenpark Hellendoorn had vandaag de primeur. Als eerste pretpark van Nederland konden daar vandaag bezoekers weer het park in. Onder het mom van een proef met toegangstesten kon daar ouderwets plezier gemaakt worden. En binnenkort gaan meer pretparken op deze manier de deuren openen. Thomas en Mark duiken uitgebreid in de materie rond toegangstesten en ‘fieldlabs’.

Maar, hoe is het om weer een dagje in een pretpark te zijn? Vriend van de show en pretparkliefhebber Kevin was vandaag in Avonturenpark Hellendoorn en deelt in deze aflevering zijn ervaringen. Zo ook over Balagos, de vernieuwde variant van achtbaan Tornado. Daar staan nieuwe treinen op, de baan heeft een fris kleurtje gekregen en de aankleding is veranderd. Kevin doet verslag.

Verder in deze ThemeTalk: een tweede park naast Parc Astérix, angst voor het einde van de lockdown en Mark wil een glijbaan kopen.

Zie ook: