ThemeTalk

ThemeTalk #177 – Wateroverlast in pretparkland en Maurice had plezier in Walibi Holland

Aflevering #177 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Je kan het haast niet gemist hebben de afgelopen week, grote delen van België, Duitsland en Nederland hadden te maken met overstromingen door extreme regenval. Daarbij vielen talloze doden in België en Duitsland. In deze podcast aandacht voor de pretparken in dat gebied, zoals Plopsa Coo en Walibi Belgium. Die parken stonden ook onder water.

Ook aandacht voor de nieuwe coronaregels in Frankrijk. Die zijn vanaf deze week een stuk strenger, ook voor Nederlanders die bijvoorbeeld naar Disneyland Paris willen. Thomas en Maurice zetten de voorschriften op een rij.

Verder in deze ThemeTalk: veel aandacht voor collega-podcasts, een verslag uit Artis én Walibi Holland, liefde voor het liedje bij Monsieur Cannibale en haatliefde voor de Tilburgse Kermis.

Zie ook: