ThemeTalk

ThemeTalk #224 – We bellen rond in pretparkland

Aflevering #224 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Met het programmaboekje van Efteling in Concert op tafel, bespreken de heren bijna 100 minuten lang het laatste nieuws uit de pretparken. Maurice viel iets op bij de telefooncentrale van de Efteling, waardoor Thomas de rest van de aflevering op willekeurige momenten alle denkbare pretparken in binnen- en buitenland opbelt. Achteraf natuurlijk antwoord op de vraag: welk pretpark heeft het beste telefoonmenu?

Thomas bezocht Phantasialand. Hij bleef zelfs slapen in een hotel van het park (met uitzicht op de attracties). Thomas vond het phantastisch, maar ondanks dat zaten een paar dingen hem niet lekker. Toch: onder de streep blijft een bezoek aan Duitslands compactste themapark wederom een aanrader. Fijn voor Maurice, die er binnenkort ook is.

Verder in deze aflevering: een nieuw eiland in de Efteling, klassieke orkesten, een overleden acteur uit de films van Harry Potter, wereldwijde bezoekersaantallen van pretparken, stijgende prijzen én tienduizenden mensen werden geweigerd bij Disneyland.

Zie ook: