ThemeTalk

ThemeTalk #227 – Red het klimaat, bezoek een pretpark


Aflevering #227 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling wil in 2032 klimaatpositief zijn, dat heeft het park bekend gemaakt. Dat betekent dat het park meer uitstoot uit de lucht wil halen dan dat het zelf veroorzaakt. Een flinke ambitie. Thomas en Maurice bespreken de plannen.

In deze afleveringen nemen de heren weer mails door van luisteraars. Over bijvoorbeeld Disneyland Paris met jonge kinderen en uitbreidingen van het best bezochte park ter wereld. Reageren kan via de website of social media.

Ook in deze ThemeTalk: Duinrell en TikTok, het noodnummer in Walibi Holland, Fantasmic! in Walt Disney World en verveling in wachtrijen.

Zie ook: