ThemeTalk

ThemeTalk #231 – Maurice vierde kerst in Disneyland Paris

Aflevering #231 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice bezocht de afgelopen tijd twee pretparken die deze periode in kerstsferen zijn gehuld: Toverland en Disneyland Paris. In deze aflevering doet hij verslag van de sfeer. Thomas blikt ondertussen vooruit op een pretpark dat voor het eerst in kerstsferen open gaat: Walibi Holland.

Thomas maakt zich op voor weer een bezoek aan het walhalla voor petparkfans: Orlando in Florida, de Verenigde Staten. In deze aflevering blikt hij vooruit op zijn bezoek aan Universal Orlando, waar hij deze keer voor een VIP-rondleiding heeft gekozen. In deze aflevering een gezonde portie voorpret.

Verder in deze ThemeTalk: het Glazen Huis 2022, virussen, de harde ratels in Big Thunder Mountain, Disney’s After Hours, Avatar in de bioscoop en meer.

Zie ook: