ThemeTalk

ThemeTalk #239 – Podcasten op het rustigste plekje van de Efteling

Aflevering #239 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas en Maurice besloten weer eens op locatie een aflevering van ThemeTalk op te nemen. Op een rustig bankje, vlakbij de Wensbron en de Gondoletta, hebben de heren ruim een uur zitten mijmeren over pretparknieuwtjes uit de Efteling en daar buiten.

Terwijl de heren uitkijken over de Gondoletta en de Pagode wordt hardop gefantaseerd over een aanpassing aan die attracties: speakers. Zou muziek en een verhaal iets toevoegen aan die attracties? Of wil je die toch liever in stilte beleven?

Ook was er nieuws uit Walibi: het park maakte meer details bekend over het nieuwe themagebied ‘Speed Zone Off-road’. Daar staat de nieuwe kinderachtbaan Eat My Dust, waarbij kinderen in een soort quad plaats kunnen nemen.

Verder in deze ThemeTalk: overdagse Aquanura, grapjes in winkels, Madurodam en het begin van de lente.

Zie ook: