ThemeTalk

ThemeTalk #241 – Of we directeur van Plopsa willen worden?

Aflevering #241 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze week zitten Thomas en Maurice weer oud en vertrouwd in hun thuisstudio’s op te nemen, na twee weken podcasten op locatie. In deze aflevering een uitgebreide analyse van de NFT-rel die de Efteling heeft uitgelokt. Ook de geruchtenmolen die hard draait rond Disneyland Paris wordt besproken.

Verder staat het ontslag van Steve Van den Kerkhof, de directeur van de Plopsa Group, op het programma. Na meldingen van grensoverschrijdend gedrag moet hij bij het Belgische pretparkbedrijf het veld ruimen. Thomas en Maurice bespreken wat Van den Kerkhof heeft betekend voor Studio 100 en hoe het nu verder moet.

Verder in deze ThemeTalk: B&M Wing Coasters zijn populair, pretparken in de buurt van Londen, de mascotte van Center Parcs, roken in pretparken en de gevaren van batterijen.

Zie ook: