ThemeTalk

ThemeTalk #253 – Een ouderwets drukke Efteling-zomeravond

Aflevering #253 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas en Maurice hebben deze week afgesproken in de Efteling. Of, nou ja, eigenlijk in Walibi Holland. In deze aflevering leggen de heren uit waarom ze dat park overslaan en toch een avond doorbrengen in hun ‘achtertuin’, de Efteling.

Het is voor het eerst in lange tijd weer eens goed weer in Nederland en dat is te merken in de Efteling: het park is een stuk drukker dan eerder deze zomer. Thomas loopt daardoor meteen tegen een parkeerprobleem aan, gelukkig heeft Maurice een oplossing. In deze aflevering uitgebreid verslag van zijn ‘truc’.

Verder in deze ThemeTalk: natte voeten, bekende Nederlanders, slechte dichtregels, de Pagode in de avond en bitterballen met mayo.

Zie ook: