ThemeTalk

ThemeTalk #018 – TokyoTalk Disney & Circus Efteling

Aflevering #018 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Pretparksite Looopings weet het inmiddels zeker: de nieuwe attractie van de Efteling in 2020 krijgt een circusthema. Thomas en Maurice bespreken nog één keer wat ze al lang hadden verwacht.

Movie Park Germany opende deze week Excalibur – Secrets of the Dark Forest, de vervanger van de Mystery River. Wat is er allemaal veranderd aan de attractie? Thomas is opvallend positief, Maurice vindt het niks.

Maurice is net terug van een een reis naar Tokyo, waar hij natuurlijk ook het Tokyo Disney Resort bezocht. Deze week duiken de heren uitgebreid in Tokyo Disneyland, volgende week komt Tokyo DisneySea aan bod. Is het de moeite waard om ervoor naar Japan te vliegen? Maurice geeft tekst en uitleg.

Zie ook: