ThemeTalk

#280 – Het grote Orlando-reisverslag van Maurice

Aflevering #280 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het regende afgelopen week flink in Nederland. Dat kan twee dingen betekenen: klimaatverandering óf Maurice is net terug van vakantie. Dat laatste was het geval. Na een wekenlange zonovergoten vakantie in pretparkwalhalla Florida werd Maurice bij thuiskomst gecompenseerd met een nat, grijs, grauw, herfstig weekje. Een mooi moment om eens uitgebreid terug te blikken op zijn vakantie.

In deze aflevering praat hij Thomas uitgebreid bij over zijn belevenissen in Walt Disney World, Universal Orlando Resort, Seaworld en Busch Gardens Tampa. De hoogte- en dieptepunten komen voorbij.

Verder in deze ThemeTalk: Thomas ergerde zich aan een zelfscankassa in de Efteling, gedoe tussen Eftel-vloggers en televisie-opnames in het pretpark en tips voor het boeken van je volgende Orlando-trip (tip: Florivida).

Zie ook: