ThemeTalk

ThemeTalk #028 – Hoe ‘slecht’ zijn Fata Morgana en Droomvlucht?

Aflevering #028 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Walibi gaat een attractie sluiten binnen nu en tien jaar. Autootjesattractie Le Tour des Jardins krijgt op termijn een vervanger, heeft de directrice van het park bekend gemaakt aan fans. Thomas en Maurice bespreken de strategie van Walibi.

In Disney-podcast D-Tales werd afgelopen week voor de verandering ook eens de Efteling besproken, en niet op alle fronten even positief. Sommige fans waren woedend op sociale media. In ThemeTalk neemt Maurice het op voor de Efteling.

Verder in ThemeTalk: waar koop je de goedkoopste Orlando-tickets? En, waarom horen we maar niks over de nieuwe attractie voor de Efteling?

Zie ook: