ThemeTalk

ThemeTalk #095 – Het zomerseizoen is nu écht voorbij…

Aflevering #095 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

De Efteling en andere jaarrondparken blijven gewoon open, maar voor de meeste parken is het gedaan met seizoen 2019. Voor de Efteling is dit het tiende seizoen op rij dat het park iedere dag open blijft. Wat heeft dat allemaal voor het park betekend?

Er is veel nieuws uit Kaatsheuvel deze week: PandaDroom sloot definitief de deuren, er is een nieuwe horecapuntje aangekondigd en op de bouwplaats van Max & Moritz worden flinke stappen gezet. De heren doen verslag.

Maurice wil toch nog terugkomen op zijn rubriek Disappointment Paris, over het tegenvallende beleid van Disneyland Paris. Deze keer is de klacht dat het park heel veel restaurants sluit, waardoor het bijna onmogelijk is om eten te krijgen in het best bezochte pretpark van Europa. Hoe kan dat nou?

Verder in deze ThemeTalk:

  • Wat is de beste voorshow ter wereld?
  • Tripsdrill in Duitsland krijgt twee nieuwe achtbanen
  • Presidenten in Walt Disney World
  • Meer informatie over #ThemeTalk100

Zie ook: