ThemeTalk

ThemeTalk #110 – Nieuw uiterlijk voor Cinderella Castle (en De Steenbok in de Efteling)

Aflevering #110 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Aardbeienland, het favoriete pretpark van Maurice, kwam deze week met groot nieuws in een nieuwsbrief. Die ontwikkelingen moesten besproken worden. De Efteling had ook wat te melden: een verbouwing van de Steenbok en het nieuwe uiterlijk van de Hollandsche Gebakkraam.

Disney verhoogde opnieuw de prijzen in de VS. Waarom? Er staan wel investeringen tegenover, zo krijgt het kasteel van Cinderella in het Magic Kingdom een nieuw uiterlijk. Wat is eigenlijk het mooiste Disney-kasteel?

Attractiepark Rotterdam komt nu echt dichterbij, de komende maanden wordt er een reuzenrad geleverd. Thomas ziet veel potentie in het kleine stadsparkje. Wat kan Hennie van der Most voor elkaar krijgen?

Verder in deze ThemeTalk: een bezoek aan Hurricanes in Disney Village, ruzies in het vliegtuig, schreeuwende cast members in Disneyland Paris en podcasts in het theater.

Zie ook: