ThemeTalk

ThemeTalk #124 – Veel nieuws & ‘Wat kunnen we met Monsieur Cannibale?’

Aflevering #124 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Veel te melden over de Efteling deze week. Zo weten we meer over Max + Moritz, want de eerste abonnementhouders hebben een ritje gemaakt. En het park liet aan de media weten dat bij de volgende onderhoudsbeurt van Monsieur Cannibale de attractie aangepast wordt en racistische karikaturen uit de attractie gehaald worden. Wat kan je allemaal met die kookpottenmolen? Of moet er iets anders komen op die plek? Thomas en Maurice gebruiken hun fantasie.

Wanneer gaan de pretparken in België weer open? Daar is nog veel onduidelijkheid over. Wel kunnen de Belgen eventueel weer naar de parken in Nederland. In deze aflevering een warm welkom aan de Vlaamse pretparkliefhebbers.

In Orlando gebeurt ook weer het een en ander. Vanuit Walt Disney World is bekend geworden dat Spaceship Earth ook weer open is als Epcot weer bezoekers ontvangt in juli. De attractie zou eigenlijk sluiten en een grote renovatie ondergaan, maar die is uitgesteld vanwege het coronavirus. Vanuit Universal Orlando komen nu de eerste foto’s weer sinds de heropening voor personeel en abonnementhouders. Daarbij ook een bouwupdate van de nieuwe Jurassic Park-achtbaan.

Verder in deze ThemeTalk: Super Nintendo World in Japan, #BRINGBACKTHEMOON over Space Mountain in Disneyland Paris en wat de Black Lives Matter-movement betekent voor de parken.

Zie ook: