ThemeTalk

ThemeTalk #135 – Een zonnige zomersessie in Toverland

Aflevering #135 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. Deze week met gastpresentator Mark Versteden, want Maurice geniet van een welverdiende vakantie in Disneyland Paris.

Thomas en Mark namen op in Toverland deze week. Even een zonnige middag wat achtbanen pakken. Alleen was het niet te druk in het park, wat betreft corona? Deze week voor de laatste keer een korte discussie over de drukte.

De Efteling geeft in het kader van Rollercoaster Day op 16 augustus een bijzondere prijs weg. Je kan een Efteling-achtbaan naar keuze een uur lang na sluitingstijd voor jezelf krijgen. Welke achtbaan kiezen wij?

Terwijl Maurice in Disneyland Paris zit, is er veel te melden over het resort. Het gerucht gaat dat het Walt Disney Studios Park weer tijdelijk dichtgaat. Ook Amerikaans Disney-nieuws: daar mogen acteurs weer aan het werk in de parken nu er een deal is tussen Disney en de vakbond.

Verder in deze ThemeTalk: de boemknaller, prijzen bij Universal, de storing bij Troy en anderhalvemeterterreur.

Zie ook: