ThemeTalk

ThemeTalk #185 – Hele mooie dinosauriërs in Beijing

Aflevering #185 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Afgelopen week opende het nieuwe Universal Beijing Resort, met natuurlijk het bekende pretpark Universal Studios. Maurice bekeek beelden van de Jurassic World-attractie in het park en is erg onder de indruk. In deze aflevering wat hoogtepunten uit het gloednieuwe resort. Voor Thomas een mooie gelegenheid om weer eens een ode te brengen aan Transformers: The Ride 3D.

Sinds deze week moet bij de horeca- en cultuursector in Nederland een coronatoegangsbewijs gevraagd worden. Dat betekent ook dat pretparken dat op sommige plekken moeten doen. Thomas en Maurice bespreken hoe het werkt en wat de verwachtingen zijn voor dit najaar.

Verder in deze ThemeTalk: de Efteling was het best bezochte attractiepark van Europa in 2020, Thomas kocht nieuwe microfoons, hoe maak je doodskoppen voor Halloween en Maurice doet verslag uit Europa Park.

Zie ook: