ThemeTalk

ThemeTalk #189 – Dit was Halloween 2021

Aflevering #189 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice en Thomas bezochten een Halloween Night in Toverland. De aflevering begint met een verslag van spooktocht Witches Forest. Het was een mooie avond. Die avond ging ook een nieuwe Halloween-ervaring in première in Bobbejaanland, daar konden de heren helaas niet bij zijn, maar luisteraar Stan wel.

Maurice snapt niets van de populariteit van waterattracties in de winter. Wie laat zich met lage temperaturen voor de lol nat maken? Thomas snapt op zijn beurt niets van de entreeprijzen van Disneyland in Californië.

De dag voor deze aflevering was er weer een coronapersconferentie. Daarin helaas ook gevolgen voor de pretparken in Nederland. Het kabinet werkt aan een wetswijziging om het coronatoegangsbewijs verplicht te stellen bij dierentuinen en pretparken. Op 12 november wordt daarover meer bekend. Tot die tijd krijgen de parken te maken met de mondkapjesplicht, die gaat gelden in alle publieke binnenruimten. Daar vallen ook alle binnenruimten in de pretparken onder.

Verder in deze ThemeTalk: prijzen op lengte óf op leeftijd, Maurice was in DippieBoe, acteurs in darkrides en astronomische bedragen bij Universal.

Zie ook: