ThemeTalk

ThemeTalk #216 – Slapen in een pretpark met ThemeTalk

Aflevering #216 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

ThemeTalk zit deze zomer in de eerste ‘zomerstop’ sinds het begin van de podcast. Dat betekent dat er niet iedere week een aflevering verschijnt tijdens de zomer, maar zo af en toe. Deze week vonden Thomas en Maurice weer tijd tussen het baren van kinderen, leggen van laminaatvloeren en deelnemen aan televisiespelletjes.

De heren hebben genoeg nieuws te bespreken: er is meer bekend over de toekomst van Splash Mountain in de Amerikaanse Disney-parken, er zaten weer mensen 24 uur in een achtbaan, de Efteling heeft nieuw entertainment en deze winter is er meer te doen dan ooit in pretparkland.

Verder in deze ThemeTalk: parkeerplaatszoekhulp, baby-perikelen, De Slimste Mens, een campingnacht met ThemeTalk-luisteraars in Toverland, groot onderhoud in de Efteling en supermarktspaaracties.

Zie ook: