ThemeTalk

ThemeTalk #225 – De pretparkherfst is in volle gang

Aflevering #225 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Deze aflevering is opgenomen op het Anton Pieckplein in de Efteling. Vlak voor de podcast maakte Thomas nog een allerlaatste ritje in Droomvlucht, de attractie die straks 4 maanden dicht gaat voor een grote renovatie. In deze aflevering de details.

Het halloweenseizoen is in volle gang in de pretparken. Maurice bezocht afgelopen week de Fright Nights bij Walibi Holland en doet in deze aflevering uitgebreid verslag. Thomas hoorde in de wandelgangen dat acteurs en medewerkers van Walibi Holland niet blij zijn met de sfeer in het park.

Verder in deze ThemeTalk: Raveleijn is heel erg slecht, geld uitgeven bij Disney blijkt erg moeilijk, luisteraar Quinn vanuit Disneyland Paris en het WK in Qatar.

Zie ook: