ThemeTalk

ThemeTalk #245 – Tak! Maurice bezocht pretparken in Denemarken

Aflevering #245 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Maurice maakte een trip naar Denemarken en Duitsland en bezocht Heide Park, Hansa-Park, Legoland Billund, Fårup Sommerland en Djurs Sommerland. Op de terugweg pakte hij in Nederland ook nog even Slagharen mee. In deze podcast doet hij uitgebreid verslag.

Thomas bespreekt ondertussen het pretparknieuws van deze week en zijn recente bezoek aan zijn thuispark, de Efteling. Dat laatste park maakte bekend een recordwinst te hebben gedraaid. In deze aflevering een analyse.

Verder in deze ThemeTalk: nog meer Halloween in Nederlandse parken, regen, de entreeprijzen van Duitse pretparken en stellingen.

Zie ook: