ThemeTalk

ThemeTalk #259 – Een Extra Lange Spookachtige Special

Aflevering #259 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het is vrijdag de 13e en dat is de perfecte aanleiding voor een ThemeTalk Halloweenspecial! Zonder Thomas, want die zit in Las Vegas, maar mét Halloween-kenner, -bouwer en -liefhebber Koen van Dommelen.

Met al 20 jaar ervaring in deze spookachtige sector schuift hij ‘s avonds aan in een donker bos voor een overvolle aflevering van 3 uur (!). Koen en Maurice nemen verschillende evenementen door, maar ook allerlei andere duistere zaken passeren de revue. Scare actors, technieken, grimeren, het gebruiken van IP, alles komt langs.

Daarnaast doen diverse luisteraars verslag van hun belevingen. Ga lekker zitten, rust in vrede en geniet van deze onheilspellende thema-aflevering!

Zie ook: