ThemeTalk

ThemeTalk #260 – Met Mark Versteden in een verre Japanse stad

Aflevering #260 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

In een soort chronologische tijdzonesprong bespraken Maurice én co-host Mark Versteden begin deze maand hun reis naar Japan. Zo gaat het over de grote ThemeTour naar Japan (check florivida.nl/themetour-japan voor de allerlaatste plaatsen) van volgend jaar. Maar ook hun eerdere pretparkbelevenissen in Dubai passeren de revue, zoals het gloednieuwe SeaWorld.

Verder: een uitgebreide terugblik op Universal Studios Japan en Tokyo Disneyland (met de gloednieuwe darkride van Beauty and the Beast). Tokyo DisneySea hebben de heren tijdens deze opname nog niet bezocht, maar die komt in een toekomstige aflevering zeker aan bod!

Zie ook: