ThemeTalk

ThemeTalk #261 – Van Las Vegas tot Tokyo

Aflevering #261 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Na een wekenlang gescheiden bestaan zijn Thomas en Maurice eindelijk weer samen te horen in een aflevering van ThemeTalk. Ze nemen de vakantie van Thomas en een klein beetje die van Maurice door. Is Las Vegas nog steeds een aantrekkelijke bestemming? En hoe zijn de achtbanen en andere pretparkzaken daar? En hoe flexibel zijn Japanners?

Ook bespreken de heren het pretparknieuws dat ze de afgelopen weken gemist hebben. Zoals een gigantische opknapbeurt in de Efteling en tegenvallende cijfers voor SeaWorld Parks & Entertainment.

Verder in deze ThemeTalk: geen avonden in Animal Kingdom, animatronics met blackface, twee meter frikandelbroodjes en alle muziek van Symbolica staat online. En ook Bassie en Adriaan komen weer eens langs. Dag vriendjes en vriendinnetjes!

Zie ook: