ThemeTalk

ThemeTalk #262 – De Winter Efteling valt tegen dit jaar

Aflevering #262 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas bracht dit weekend een bezoek aan de Winter Efteling en was niet bepaald onder de indruk. Zijn bezoek aan vakantiepark Bosrijk viel wel in de smaak. De heren bespreken de negatieve vibe rond het park.

Maurice daarentegen, die bracht een bezoek aan Toverland. Hoewel hij niet onder de indruk was van een gesponsord karakter daar, viel de winterse aankleding in dat park wel in de smaak. En de Halloween-peiling van ThemeTalk heeft Toverland dit jaar ook al gewonnen.

Verder in deze ThemeTalk: nieuwe Disney-attracties in Hong Kong en Shanghai, meer informatie over de Japan-reis, Maurice is klaar met jattende dj’s en de snelste en hoogste achtbaan ter wereld in Saudi-Arabië.

Zie ook: