ThemeTalk

ThemeTalk #273 – Ouderwets mokken op Disneyland Paris

Aflevering #273 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas is weer terug uit Disneyland Paris! Hoewel hij zeker een leuke tijd heeft gehad, viel er helaas ook weer heel veel aan te merken op de Franse Disney-telg. In deze aflevering lopen Thomas en Maurice uitgebreid door zijn reisverslag heen.

Maurice was in de Efteling en kocht daar voor zijn zoontje Erik een boekje van Jokie en Jet. Maar dat was niet de enige lectuur over een pretpark: ook uit Plopsaland kwam er een kinderboek binnen. En daar viel Maurice iets op.

Verder in deze ThemeTalk: 3D-technieken, een spookachtige Making Of, voice-overs, verdwijnende dames en undercover bosses.

Zie ook: