ThemeTalk

ThemeTalk #047 – Spider-Maurice versus Iron Thomas

Aflevering #047 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disney heeft meer details vrijgegeven over de Marvel-themagebieden die gaan komen in Californië, Parijs en Hong Kong. Thomas en Maurice duiken in de superhelden, maar hebben daar eigenlijk geen trek in.

Dik bijbetalen om ‘s avonds in een vrijwel leeg park alle attracties op je gemak te kunnen doen? In Walt Disney World kan het. Maurice is wel enthousiast.

Over enthousiasme gesproken, Thomas en Maurice zijn lyrisch over de verschenen making-of-beelden van de nieuwe Beauty and the Beast-attractie in Tokyo Disneyland. Gaan we zoiets ooit ook dichterbij huis zien?

Verder in deze ThemeTalk: een wachtrij-aanpassing voor de Piraña in de Efteling, een uitgebreid verslag van de abonnementhouders-party in Disneyland Paris en antwoorden op Orlando-vragen van luisteraars.

Zie ook: