ThemeTalk

ThemeTalk #057 – Wie wil er een achtbaantrein in zijn woonkamer?

Aflevering #057 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Walibi Holland veilt binnenkort onderdelen van Robin Hood, de houten achtbaan die nu wordt omgebouwd tot een ‘hybrid coaster’. De heren nemen de lijst met kavels door. Er staat ook een deel van een achtbaantrein op, willen we die hebben? Verder nemen ze het laatste nieuws rond Untamed door, de achtbaan die Robin Hood vervangt.

Universal heeft eindelijk meer bekend gemaakt over de nieuwe Harry Potter-attractie, het wordt: Hagrid’s Magical Creatures Motorbike Adventure. Tegelijkertijd kwam Walt Disney World ook met nieuws. Wat is dat voor een gekke communicatiestrijd?

Wanneer komt de Efteling eens met meer nieuws over de attractie voor 2021? In de wandelgangen duiken verschillende verhalen op. Thomas en Maurice speculeren er op los.

Verder in deze aflevering: mindervaliden in Phantasialand, straatverkopers bij Disneyland Paris en radiomakers in pretparkland.

Zie ook: