ThemeTalk

ThemeTalk #217 – Pretparken zonder vlees

Aflevering #217 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

ThemeTalk zit deze zomer in de eerste ‘zomerstop’ sinds het begin van de podcast. Dat betekent dat er niet iedere week een aflevering verschijnt tijdens de zomer, maar zo af en toe.

In deze aflevering staan Thomas en Maurice stil bij vragen en opmerkingen van luisteraars. Zo kwam de vraag over vegetarische of veganistische opties in pretparken als Disneyland Paris. Zijn die er wel? Ook komt misselijkheid voorbij. Niet van het eten, maar van de attracties. Wat kan je er tegen doen?

Verder in deze ThemeTalk: nieuwe looproutes in de Efteling, wachtrijdecoratie en ‘kleine attracties’ voor grote pretparken. En verder blikken de mannen vooruit op hun logeerpartij in Toverland begin augustus.

Zie ook: