ThemeTalk

ThemeTalk #220 – Weekendje Efteling Spooknacht én Disneyland Paris

Aflevering #220 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen. Speciale dank aan violiste Safiere Kuijpers voor haar muzikale bijdrage aan deze aflevering.

Thomas en Maurice brachten een bezoek aan de Spooknacht in de Efteling, een belevenis georganiseerd ter ere van de sloop van het Spookslot. In deze aflevering een uitgebreid verslag, een volledig audioverslag van die avond verschijnt later deze week op petjeaf.com/themetalk.

Disneyland Paris stond op de planning bij Thomas voor afgelopen week. In deze aflevering vertelt hij wat de verschillen zijn tussen Avengers Campus in Anaheim en Marne-la-Vallée. En hoe bevalt Disneyland hem in de ‘nieuwe opzet’, zonder Fastpass en met een strak reserveringssysteem. In deze aflevering een verslag.

Verder in deze ThemeTalk: Halloween komt er aan, een nieuw ‘vlezig’ spookhuis in Walibi Holland, nieuwe attracties in Toverland en op de grond zitten in pretparken.

Zie ook: