ThemeTalk

ThemeTalk #226 – Halloween in Disneyland Paris en Gardaland

Aflevering #226 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Thomas bezocht afgelopen week de Halloween Soirée in Disneyland Paris en doet in deze aflevering uitgebreid verslag. Een paar dagen daarvoor liep hij rond op een spookavond in Gardaland in Italië, ook dat komt in deze aflevering voorbij.

De Efteling maakte deze week meer bekend over Dance Macabre, de attractie die op de plek van het Spookslot komt. Het wordt een ronde schijf, met kaas en veel tomaten. Oh nee, een ronde schijf met banken die ook rond kunnen draaien. In deze aflevering een analyse.

Maurice was bij Halloween in Toverland, Walibi en Bobbejaanland en doet verslag. Ook bezocht hij een klein kinderpark, waar hij razend enthousiast over is.

Verder in deze ThemeTalk: spotgoedkope abonnementen, milieu-activisten en een verwarmde tent in Europa-Park.

Zie ook: