ThemeTalk

ThemeTalk #236 – Efteling poetst probleemattractie op

Aflevering #236 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Storm of geen storm, Pasen of geen Pasen, longontsteking of geen longontsteking, wij zullen ThemeTalk opnemen! Een herstellende Thomas en een gezonde Maurice bespreken in aflevering 236 de nieuwigheden uit de wereld van de pretparken. De Efteling kondigde trots een vernieuwde scène in De Vliegende Hollander aan, maar de Statler en Waldorf van de pretparkpodcasts hebben zo hun twijfels.

De heren duiken verder in enkele reacties van luisteraars, en hebben het over Phantasialand en wachtrijen in Walt Disney World. Ook gaat het over de wondere wereld van Klacht.nl, selfiesticks, bijbetalen voor nieuwe gebieden en nieuwigheden in Shanghai Disneyland.

Verder in deze ThemeTalk: zijn Amerikanen te dik voor deze nieuwe achtbaan? En is er in Nederland ruimte voor nóg een groot pretpark?

Zie ook: