ThemeTalk

ThemeTalk #252 – Jolijt over het pretparknieuws van deze week

Aflevering #252 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Disneyland Paris heropende deze week het horecapunt Fuente del Oro Restaurante in Frontierland. Vanaf nu gaat de locatie als Casa de Coco – Restaurante de Familia door het leven. Thomas geeft commentaar in deze aflevering. Ook de geplande vernieuwingen in het Walt Disney Studios Park worden besproken.

Maurice ergert zich op zijn beurt aan fotolijstjes die de Efteling verkoopt. Daar zit drukwerk op van een oude actie die niet meer bestaat, wat voor veel verwarring zorgt. Ook doet hij uitgebreid verslag van een recent bezoek met Groningers (niet Thomas dus) aan het park.

Verder in deze ThemeTalk: Halloween, Barbie, horror, Six Flags, Pee Wee Herman, Plopsaland is duur en schuilen voor de regen.

Zie ook: