ThemeTalk

ThemeTalk #012 – Het seizoen is begonnen & enquête Disneyland Paris

Aflevering #012 van ThemeTalk, dé Nederlandstalige podcast over pretparken en themaparken met Maurice de Zeeuw en Thomas van Groningen.

Het zomerseizoen in de meeste grote parken is afgelopen weekend weer begonnen. We bespreken de hele waslijst aan nieuwigheden in Europa-Park. En Thomas en Maurice bespreken Phantasialand, met antwoord op de vraag of dat park zichzelf de beste van Duitsland mag noemen.

Ook Toverland komt voorbij, het park heeft zelfs een audioboodschap voor ThemeTalk ingesproken. En ThemeTalk heeft een primeur: we kunnen een stukje van de nieuwe muziek voor houten achtbaan Troy laten horen.

Disneyland Paris wil graag van bezoekers weten hoe ze het park ervaren hebben. Thomas en Maurice vullen samen de nogal lange enquête in. En dan worden ze opeens heel kritisch.

Zie ook: